Nieuwsbrief oktober 2023

Geen reacties


Nieuwsbrief oktober 2023

Beste lezer,

Na een geweldige seizoensopening met het Ronsard-trio, nodigen we u uit voor ons tweede concert na de zomer.

Concert 19 november

Op zondag 19 november komen twee jonge talentvolle pianisten voor ons spelen: quatre-mains, samen op één piano. Maureen van IJzerloo en Marianne Hansen (afkomstig uit Barendrecht) spelen al vanaf jonge leeftijd samen. Ze studeren nu beide aan het Codarts Conservatorium bij Nino Gvetadze.

Ze zullen een programma spelen met muziek van o.a. Mozart, Debussy, Bach en Ravel. Het concert begint zoals gebruikelijk om 12.00 uur. De toegang is vrij, maar een gift na afloop wordt zeer gewaardeerd en is nodig om deze concerten mogelijk te maken.

Wij kijken ernaar uit, we hopen u ook!

Concertagenda

Verder hebben we goed nieuws: we hebben alvast de data voor u voor onze concerten in 2024. De invulling ervan is nog niet helemaal geregeld, maar daar zijn we druk mee bezig. U vindt de data onderaan deze nieuwsbrief en op onze onze website.

Sponsors

U weet dat we druk op zoek zijn naar mogelijkheden om deze concerten mogelijk te blijven maken, door het werven van sponsors. Als u hier, op welke manier dan ook, een bijdrage aan zou kunnen leveren, horen we dat heel graag. U kunt hiervoor contact opnemen met Ad van der Hulst (06 224 559 02).

Dan zoals beloofd onze concertagenda voor 2024:

zondag 21 januari

zondag 17 maart

zondag 9 juni

zondag 22 september

zondag 17 november

Voelt u zich vrij om deze nieuwsbrief door te sturen naar geïnteresseerden!

Graag zien we u op 19 november in de Dorpskerk.

Menu