Nieuwsbrief juni 2019

Geen reacties

Beste lezer,

Het volgend weekend kunt u twee keer genieten van muziek in de Dorpskerk:

Op zondag 16 juni om 12.00 uur zal er een concert zijn van fortepianist José Luis Pino. Hij speelt op zijn bijzondere instrument, de voorloper van de huidige piano, werken van Beethoven en Schubert. Samen met altvioliste Sakura Goto en klarinettist Alejandro Farina Martin zal José ook het Kegelstatt-trio van Mozart ten gehore brengen.

Op zaterdag 15 juni zullen er, tijdens de kunstmarkt (www.barendrechtsekunstmarkt.nl), diverse musici optreden in de Dorpskerk. In het kort is het programma als volgt:
14:00 Ensemble Fagottesk
14:30 Duo Henriëtte (piano en viool)
15:05 Elsbeth Verheij harp, Mariet Blom Verheij zang
15:25 Huub Nijs en Maria de Ridder, piano quatremain
15:50 Nathalie Giesbers en Dani Luca, piano quatremain en solo
Vanaf 12.00 uur zullen er ook al muziekoptredens zijn in de open lucht, door leerlingen van Cultuur Locaal.

Het volgende concert zal zijn op 22 september en wordt gegeven door het Laurens trio bestaand uit violist Diederik van Wassenaer, celliste Belén Mendez Valledor en pianiste Lieselotte van Tol. Zij spelen muziek van Dvořák en Beethoven. Aanvang van dat concert is ook 12.00 uur.

De concerten van Stichting Barendrecht Klassiek vinden plaats in de Dorpskerk, Dorpsstraat 146 (naast de watertoren). Alle concerten worden georganiseerd in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn meer dan welkom. De activiteiten van de stichting zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van de sponsoren.

Voor meer informatie: www.barendrechtklassiek.nl of info@barendrechtklassiek.nl.

Menu