Nieuwsbrief september 2019

Geen reacties

De vakantieperiode ligt weer achter ons. Traditiegetrouw zal de concertreeks van het nieuwe seizoen dan ook deze maand weer een aanvang nemen.

Op zondag 22 september verzorgt het Laurens Trio een koffieconcert.
Drie jonge musici, te weten violist Diederik van Wassenaer, pianiste Lieselotte van Tol en celliste Belén Méndez Valledor zullen het “Gassenhauer Trio” van Beethoven en het Piano Trio “Dumky” van Dvorak laten horen.

Het concert in de Dorpskerk zal 12.00 uur beginnen. Vooraf wordt er koffie en thee geschonken. We kijken er naar uit u weer te zien! Dorpsstraat 146, naast de watertoren.

Uiteraard is het bestuur ook al geruime tijd bezig met het organiseren van de volgende concerten van dit seizoen. Het eerstvolgende concert zal zijn op 24 november. Aliya Iskhakova en Carlos Gimenez Martinez spelen als duo werk van onder andere Albeniz en Franck op piano en saxofoon.

Dankzij de samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk en de giften van sponsoren en concertbezoekers kunnen we deze concerten blijven organiseren. Daar zijn we echt van afhankelijk en derhalve bevelen wij dat ook op deze manier van harte aan.Voor informatie of contact: www.barendrechtklassiek.nl en info@barendrechtklassiek.nl

Menu