Nieuwsbrief oktober 2021

Geen reacties

Beste lezers,

We zijn heel blij ons eerste concert na lange tijd te kunnen aankondigen. En wel door een pianiste die al eerder te horen was tijdens een concert van SBK. Toen in een duo presentatie en nu solo.

Het is Aliya Iskhakova.

We wisten al dat ze een veelzijdige opleiding had genoten op diverse conservatoria en met veel collega-musici, als duo, muziek ten gehore had gebracht.
Inmiddels maakte ze ons via een klein voorproefje ook enthousiast voor haar solo spel, waarmee ze in Barendrecht te horen zal zijn.
Aliya zal naast 12 schetsen van Nazib Zhiganov ook préludes van Debussy laten horen en afsluiten met een stuk van César Franck.

Het concert op 21 november begint om 12 uur in de Dorpskerk, Dorpsstraat 146 in het oude centrum van Barendrecht. Vooraf wordt er koffie en thee geschonken. Met een geldige QR-code of een negatief testbewijs heeft u toegang tot het concert. Een vrije gift bij de uitgang is meer dan welkom. We hopen u dan te ontmoeten!

Ook zijn we druk bezig met de voorbereiding voor de concerten in 2022 en zullen, zodra we daarover meer weten, de informatie op www.barendrechtklassiek.nl plaatsen. U kunt daar ook onze contactgegevens vinden.

Daarnaast kunt u ons volgen op onze Facebook pagina.

Menu