Nieuwsbrief mei 2022

Geen reacties


Geachte muziekliefhebber,

Op zondag 29 mei 2022, 12:00 uur, zal het Adora String Quartet een concert geven in de Dorpskerk. U wordt daarvoor van harte uitgenodigd.
Op het programma staan werken van de componisten Schubert (strijkkwartet no.13, ‘Rosamunde’); Beethoven (strijkkwartet op.18 no.4, in C mineur) en Piazzolla (Oblivion, arr. Tobias Kischke)
Het Adora String Quartet is een gezelschap met een internationale achtergrond. De leden ontmoetten elkaar op het Rotterdamse conservatorium, Codarts, waar ze allen studeren/ Hun debuut maakten zij in maart maart 2022, bij het Talent break programma in de Doelen, Individueel, hebben de leden van het strijkkwartet prijzen gewonnen en masterclasses gevolgd in Nederland, Spanje, Noorwegen, Duitsland, en Tsjechië. De groep wordt gecoached door oprichter en oud-lid het bekende Škampa kwartet, Pavel Fischer.


Paloma Serrano Garcia – Altviool, Joao Oliveira Carvalho – Viool, Günez Güven –Cello, Nina Broeva – Viool

Aanvang van dit concert is 12.00uur. Nu de corona maatregelen zijn versoepeld, kan er koffie geschonken worden vanaf 11.30 uur. Toegang tot het concert is vrij, maar ter bestrijding van de kosten wordt een gift bij de uitgang zeer gewaardeerd.

De nabije toekomst
Het seizoen afsluiten we op 26 juni 2022 af met een concert door de bassist James Oesi . Hij zal o.a.
Cello-suites van Bach op de contrabas uitvoeren.

De verdere toekomst
Het bestuur van de Stichting Barendrecth Klassiek is blij dat na het einde van de corona-beperkingen al weer 5 concerten mogelijk zijn geworden. Het volgende seizoen willen we doorgaan met het laten klinken van klassieke muziek in Barendrecht.
Na het leveren van een gewaardeerde bijdrage treden enkele bestuursleden terug. Daarom zoeken we naar versterking in het bestuur. Liefst met jong elan, en behulpzaam bij het verder ontwikkelen van de muziekkeuzes. Daarom vragen we u om te overwegen of u in het bestuur wilt meewerken, of dat u iemand kan voorstellen die zich wil inzetten. Als er binnen enige maanden geen versterking in het bestuur komt, komt de concertreeks in gevaar.

Reageert u naar de penningmeester, Gert Dumans, tel: 06-51366983, email: g@dumans.nl

Met vriendelijke groet
Bestuur van Stichting Barendrecht Klassiek

Menu