Nieuwsbrief maart 2019

Geen reacties

Beste lezer,

Het volgende concert, op 7 april, belooft een echt voorjaarsconcert te worden. Karin Hoenselaar, sopraan, en Yolande van den Berg, piano, brengen een programma met als titel “Meine Liebe ist grün”. De liederen, van Johannes Brahms, Robert Schumann, Alban Berg, Reynaldo Hahn en Roger Quilter, draaien allemaal om liefde en natuur.

We zijn er trots op om een programma met twee Barendrechtste musici te kunnen presenteren. Yolande van den Berg heeft u eerder kunnen horen met prachtige Zuidafrikaanse liederen tijdens een Open Podium. Karin Hoenselaar maakt sinds enkele maanden deel uit van het bestuur van Barendrecht Klassiek.
Aanvang van het concert is 12.00 uur. Vanaf 11.30 is er koffie in thee.

Op zondag 16 juni, 12.00 uur, zal er nog een concert zijn, verzorgd door fortepianist José Luis Pino Lagos.

Verder doen wij dit jaar weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde kunnen hun stem uitbrengen op verenigingen en stichtingen, waaronder Barendrecht Klassiek, om zo te bepalen hoe de bank een bedrag van € 85.000 over lokale organisaties gaat verdelen.
Als organisatie zonder reguliere inkomsten dingen wij graag mee naar een deel van dit sponsorgeld. We zouden dit kunnen gebruiken om een keer een groter ensemble te programmeren (wat niets afdoet aan de schitterende duo’s waar we de laatste maanden van hebben genoten, en in april nog zullen genieten.)
Onze vraag aan u is om, als u lid bent van de Rabobank, een stem op Barendrecht Klassiek uit te brengen. Het stemmen kan van 23 maart tot 18 april. Voor meer informatie zie www.rabobank.nl/rmij .
We hopen op uw steun! Bij voorbaat dank.

De concerten van Stichting Barendrecht Klassiek vinden plaats in de Dorpskerk, Dorpsstraat 146 (naast de watertoren). Alle concerten worden georganiseerd in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn meer dan welkom. De activiteiten van de stichting zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van de sponsoren.


Voor meer informatie: www.barendrechtklassiek.nl of info@barendrechtklassiek.nl.

Menu