Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fijn dat er sponsors zijn!

Als eerste noemen we op deze plaats de Stichting Toekomst Dorpskerk. De samenwerking met de Stichting maakt het mogelijk dat wij onze zondagochtend concerten kunnen organiseren in de Dorpskerk met zijn prachtige akoestiek.

Daarnaast zijn we heel blij dat er lokale organisaties en bedrijven meedragen aan het mogelijk maken van de concerten. Ze doen dat soms in natura zoals met koekjes of met het drukken van het programmaboekje en soms met geld.

En we hebben niet snel te veel sponsors die ons jaarlijks een bedrag gunnen en in ruil daarvoor uiteraard een plek krijgen in het programmaboekje en op deze website.

We hebben ook af en toe een stille sponsor en daar zijn we uiteraard ook heel blij mee.

Waarom sponsor worden?

Als sponsors van onze stichting draag je bij aan het laten klinken van Klassieke muziek in Barendrecht. We weten dat we daarmee in een behoefte voorzien omdat we gemiddeld honderd bezoekers (uit Barendrecht en de regio) per concert hebben.

Alle sponsorgelden gaan direct naar de muziek. Het bestuur bestaat uit enthousiaste vrijwilligers en de vaste kosten zijn heel bescheiden.

Hoe meer sponsors, hoe meer concerten!

Interesse?

Bel ons bestuurslid Ad van der Hulst op 06 224 559 02 of stuur hem een e-mail via sponsors@barendrechtklassiek.nl en hij komt naar je toe om meer te vertellen over onze stichting en je meer informatie te geven over de mogelijkheden en uiteraard over de voordelen van onze ANBI-status.

Onze huidige sponsors in het zonnetje

POT - Bakkers sinds 1820

Bakkerij Pot is al sinds jaar en dag sponsor van onze stichting. De Bakkerij ligt op een steenworp afstand van de Dorpskerk in het Oude Dorp waar het doordeweeks altijd heerlijk ruikt naar vers brood en koekjes. Wij zijn blij dat Bakkerij Pot ons voor ieder concert koekjes voor bij de koffie gunt. Een mooi lokaal gebaar!

Bakkerij Pot

Laurens

Laurens - Wonen Diensten Zorg

Laurens, een bekende zorgorganisatie in Barendrecht, is de moederorganisatie van Borgstede en het Sociaal Hart. Wij zijn blij dat ze ons helpen met het drukken van de programmaboekjes die u bij ieder concert ontvangt. Regelmatig zijn er ouderen uit Borgstede bij ons te gast. Mooi dat we zo elkaar kunnen helpen.

Laurens

oefentherapie

De oefentherapeut - Cesar Mensendieck

Jacobine Vreeken biedt u een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij het doel is om u te helpen beter en soepeler te bewegen, terwijl tegelijkertijd lichamelijke klachten worden voorkomen, verlicht en verholpen. De praktijk is gevestigd in Carnisselande.

De oefentherapeut

ZinenZen

Zin en Zen - Wouter ter Braake

Wouter is zeker de meest productieve schrijver van Barendrecht. Hij schrijft verhalen waarin zingeving centraal staat. Daarnaast is hij levenscoach met als kernvragen: ‘wie ben ik geworden, wat verberg ik voor mezelf en wie ben ik ten diepste?’

Zin en Zen

SEO bureau

SEO Bureau

Bart Modderkolk met zijn collega’s van het SEO bureau (Barendrecht en Veenendaal) verzorgen voor hun opdrachtgevers een marketingstrategie waar klanten wél op reageren. Effectieve marketing volgens een bewezen stappenplan met een betrouwbare partner.

Het bureau helpt ons met de vindbaarheid van de website.

SEO Bureau