Wilt u sponsor worden

mei 2017
Beste lezer,
Als bezoeker van onze website bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in klassieke muziek, misschien bent u ook (regelmatig) bezoeker van onze concerten. U weet misschien dat de inkomsten van Barendrecht Klassiek deels afkomstig zijn van sponsoring door bedrijven, waarvan u de logo’s op deze website kunt vinden. Als bestuur zouden wij graag de continuïteit van de concerten zeker willen stellen. Zoals altijd streven we hierbij naar een hoge kwaliteit. Ook hechten we aan de laagdrempeligheid voor bezoekers, door geen entree te vragen. Dit brengt echter wel met zich mee dat we niet altijd kostendekkend kunnen werken. Wij hopen daarom nu ook in bredere kring sponsoren te vinden.

U kunt zich aanmelden als sponsor op een van de volgende manieren:

  • door een mail te sturen naar info@barendrechtklassiek.nl of een brief naar Stichting Barendrecht Klassiek, Dorpsstraat 188, 2992 AB Barendrecht, met daarin uw naam, adres, e-mailadres en uw sponsorbedrag
  • door een telefoontje naar 0180 619113 (Hans van Gelder) of 0180 690247 (Maria de Ridder)
  • door een van de bestuursleden te benaderen b.v. voor of na een concert

Als u geniet van de concerten en het binnen uw vermogen ligt om ons financieel te steunen, zou het fantastisch zijn als u wilt bijdragen aan een zekere toekomst voor Stichting Barendrecht Klassiek.

Natuurlijk blijft het voor bedrijven mogelijk ons te blijven ondersteunen. Onze huidige sponsoren zullen we deze zomer weer benaderen. Bedrijven die willen toetreden, kunnen contact met ons opnemen. Als u als bedrijf €500,- of meer doneert, wordt uw logo vermeld op onze website, met eventueel link naar eigen website, en afgedrukt in al onze programmaboekjes.

Tenslotte: mocht u Barendrecht Klassiek niet geldelijk willen of kunnen steunen, dan hopen we natuurlijk dat u gewoon onze concerten blijft bezoeken. Daar zijn wij zeker ook heel blij mee.

www.barendrechtklassiek.nl                  NL77 RABO 0165837241